Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Deca

12.12.2018

Rambo - Birajmo šta gledamo

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/solidarno-za-miroslava-jovanovica.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns.html

BIRAJMO ŠTO GLEDAMO

“Birajmo što gledamo” je medijska kampanja UNICEF-a i Agencije za elektroničke medije čiji je cilj podići nivo svesti o važnosti medijskog opismenjavanja roditelja i dece. Kampanja želi da ukaže na važnost pažljivog odabira medijskih sadržaja za decu, svrsishodnog korišćenja programskih oznaka o primerenosti sadržaja i podsticanja dece na kritičko promišljanje medijskih sadržaja.

Od lošeg i potencijalno štetnog medijskog sadržaja decu i mlade najbolje možemo da zaštitimo ako ih naučimo kako da analiziraju, evaluiraju i kritički promišljaju medijske sadržaje.

U sklopu kampanje snimljena su tri televizijska spota koji ukazuju na potencijalno štetne utecaje na decu i mlade nasilnih i neprimerenih sadržaja kao i iskrivljenih, nerealnih medijskih slika.

ANTONIJE PUŠIĆ - ODGOVOR"Evo napravismo jednu lijepu i korisnu pjesmu sa spotom namijenjenu adolescentima. Vjerujem da ćete je puštati vašim klincima."


...Tuđu glupost nećemo
Svoju pamet ne damo
Birajmo šta guglamo
Birajmo šta gledamo...ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar