Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Roditelji

13.01.2019

Jurić o uvođenju doživotne kazne: Želim da vidim kada će se reči predsednika sprovesti

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/solidarno-za-miroslava-jovanovica.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns.html

Da li treba uvesti doživotonu kaznu za silovatelje i ubice dece?

Igor Jurić, direktor Fondacije Tijana Jurić kaže da se nije nadao da će predsednik Aleksandar Vučić reći da će se uvesti doživotna kazna za silovatelje i ubice dece. On navodi da će biti veoma oprezan jer nije siguran da li je ovo samo politički potez te da će pratiti šta će se dešavati u narednom periodu.

Advokat Borivoje Borović navodi da podržava predlog Igora Jurića i fondacije ali takođe i da smatra da doživotna kazna ne rešava problem kao i da ona neće često biti izricana.

Advokat Zora Dobričanin ističe da će država morati da se pridržava evropske prakse te da će prestupnici imati mogućnost izlaska posle 26 godina.

Ova tema izazvala je burnu polemiku u studiju Prve evo i zbog čega.Izvor: Prva TV 

DOŽIVOTNI ZATVOR ZA UBICE DECE FB STRANA
FONDACIJA TIJANA JURIĆ SAJTFB STRANATVITERJUTJUB


ARHIVA PPNS

- Kada je reč o zakonodavstvu u Velikoj Britaniji, postoji takozvani “whole-life order”, što znači da sudija može da osudi prestupnika na kaznu doživotnog zatvora, bez mogućnosti pomilovanja u slučaju najgoreg scenarija. Takav je bio slučaj Marka Bridžera koji je oteo i ubio Ejpril Džons, staru pet godina. Dobio je doživotnu kaznu i nikada neće izaći iz zatvora. Ovo je sada čest slučaj, kaže predstavnik NCA. 

 


  


 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar