Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Roditelji

27.02.2019

Ko nam truje decu - Zoran Jovanović, Aleksa Ristić (Naša TV)

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/solidarno-za-miroslava-jovanovica.html http://prviprvinaskali.com/galerija/?Gid=373

Naša TV
Emisija: Uz jutarnju kafu
Gosti:

  • Zoran Jovanović, predsednik UG Ko nam truje decu (KNTD)
  • Aleksa Ristić, predsednik omladine UG KNTD

- Bila je zakazana polemika "Rijaliti - da ili ne?" u Skupštini Republike Srbije... to se zabašurilo.

Postavlja se otvoreno pitanje: kome to ide na ruku? Sigurno ne ide porodici, tradicionalnoj srpskoj porodici, društvu. Ide određenim interesnim grupama koje se bave kriminalom, prostitucijom, rasipanjem narkotika, a i onima koji zarađuju prikazujući takav program. I postoji još jedna interesna grupa - političari. Imate političare kojima ne odgovara obrazovano stanovništvo, kojima odgovara zatupljena nacija... Mi na negativan način pripremamo decu da prihvate sve što je nenormalno - kao normalno, da prihvate amoralne stvari kao moralne.

Što je porodica jača i deca će biti čvršća.


O UDRUŽENJU

Mi nismo politička stranka. Nismo opozicija niti štitimo vlast. Mi podržavamo svaku stranku i svaku ličnost koja čini dobro ovoj državi i obrnuto, suprostavljamo se svakome ko čini suprotno od toga.

Kako procenjujemo? Njihovim delima i štetnim pojavama u društvu, koje samo onaj koji žmuri ne može da vidi, mada i tako oseća...

Mi smo oni koji neće sebi dati za pravo da nemo posmatraju našu pijanu mladost ili drogiranu budućnost. Mi nemamo pravo da gledamo školska igrališta prepuna droge ili svakodnevna nasilja...

Mi smo oni koji neće da ćute nad onim što nam mediji serviraju deci, ponajčešće oni privatni sa nacionalnim frekvencijama čiji se vlasnici, udvarajući se svakoj novoj vlasti, preko šunda, kiča, sramnih programa bogate preko svake granice..., godinama unazad.

Mi smo oni koji pokušavaju da spreče regrutaciju naše mladosti za njihovu prljavu vojsku dilera, makroa, prostitutki..., a sve pred očima celoga društva u mnogim noćnim klubovima...

Mi smo oni koji starlete nazivaju pravim imenom, prostitutkama, i upiremo na štampane i elektronske medije koji ih reklamiraju našim ćerkama.

Mi smo oni koji žele obrazovane sačuvati tamo gde im je i mesto - u svojoj kući, da u njoj jednoga dana postanu dobri domaćini. Da vode državu umesto onih koji su "pamet" kupili diplomom, vrednom "pišljiva boba".

Mi smo oni koji upiru u svaku instituciju koja ne radi dobro, ali i hvalimo one koji to čine.

Mi smo oni koji veruju u porodicu kao stub društva i poslednju branu i odbranu države.

Mi smo možda po mnogima "utopisti", ali ubeđeni da će oni koji sumnjaju shvatiti da nam druge nema. Pobeda je naša ili budućnost naše dece biće neka nova Sirija..., ili sudbina Hazara.

Verujte u sebe, imajte Veru i brda će se sama pomeriti...

To smo mi  - KO NAM TRUJE DECU!

KONTAKT


IZ ARHIVE UDRUŽENJA 

RTS 1 - TAKO STOJE STVARI - KO NAM TRUJE DECU, 2016.


RADIO BEOGRAD 1: REČENO I PREĆUTANOKO NAM TRUJE DECU SAJTFB STRANA, INSTAGRAM


PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar