Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Roditelji

22.03.2018

Rečeno i prećutano: Ko (ne)gleda rijalitije? (Radio Beograd 2)

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/solidarno-za-miroslava-jovanovica.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns.html

RADIO BEOGRAD 2
23. MART 2018. (12-13:00)

Televizije sa nacionalnom frekvencijom, u atraktivnim terminima, emituju sadržaje pune nasilja, govora mržnje, često primitivizma. Cilj emitera je ispunjen - šokiranje javnosti, velika gledanost i profit.

S druge strane, postavlja se pitanje kakva se ponašanja i koji uzori plasiraju kao društveno prihvatljivi, posebno kada je mlada populacija u pitanju.

Zbog čega se ignorišu apeli i peticije velikog broja ljudi da se ovako koncipirani programi ukinu ili se bar izmeste u kasne sate? Kakve posledice ovakvi sadržaji mogu imati po društvo? Koji su razlozi što je susedna Crna Gora nedavno donela zakon kojim se rijaliti programi ne smeju emitovati pre 23 sata, a Srbija još uvek ne? Koja je uloga regulatornog tela za elektronske medije i gde je granica kršenja zakona? Ovo su neka od pitanja o kojima će danas govoriti psiholog Prvoslav Plavšić, Zoran Jovanović, osnivač, i advokat Milan Carić iz udruženja Ko nam truje decu i Vladimir Radomirović, predsednik Udruženja novinara Srbije.

Emisiju uređuje i vodi Gordana Jelić.

PREUZMI/PRESLUŠAJ 

RTS PLANETA

Izvor: Radio Beograd 2 O UDRUŽENJU 

KO NAM TRUJE DECU SAJTFB STRANA

ARHIVA

RTS 1: TAKO STOJE STVARI - KO NAM TRUJE DECU, 2016.

RADIO BEOGRAD 1: REČENO I PREĆUTANO 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu
 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar