Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Osmehotvorci

07.09.2017

Kurs za političare

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

UPOZORENJE: Svaka sličnost sa stvarnošću je verovatno namerna. Prema mišljenju ministarstva mentalnog zdravlja, emisija koja se prikazuje ocenjena je kao rizična.


...Sada hoće da završi kurs za političare jer je izabran ispred svoje stranke u parlament jednog malog sela iz kog on dolazi iz unutrašnjosti. Neće on da bude onaj seoski političar, hoće da bude pravi, jedan moderan političar da može da se u’vati sa zapošljavanjem bliže i dalje rodbine, sa nameštenim tenderima, sa svime što krasi politički život u nas.

Miodraže, posle ovog kursa, ti ćeš postati rasni srpski političar.

...Ti sigurno moraš znati da prilikom razgovora sa seljacima, besnim radnicima i ostalo, njih fasciniraju velike brojke. Ti moraš da govoriš i gestikuliraš ovako u krug i da spominješ te cifre: 10 hiljada, oko 150-200-300 hiljada... Ako mi ne savladaš manipulaciju masama neću te pustiti da prođeš kurs.

* * *

Nije svako za politiku. Za samo 3.499e, bez PDV, možete da upišete akademiju i kurs koji traje oko tri dana.

Privatna akademija "Božidar Boža Kamdžija"

KRAĆI DEODUŽI DEOCELA EPIZODAARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar