Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Osmehotvorci

13.09.2016

Preletačević doktorir’o

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

IZNENADNI POVRATAK VOĐE:
Doktorat za 3 dana, Komisija oduševljena!

Ljubiša Preletačević Beli, harizmatični vođa i budući predsednik GO Mladenovac, završio je svoj kratki boravak u SAD i vratio se sledbenicima. Po slobodnoj oceni stručne komisije "Frodski Stejt Junivrstija", bivši magistar i današnji doktor teorije korporativnog industrijskog menadžmenta - verovatno je najbolji student u istoriji ove visokoškolske ustanove i jedini koji je počasno zvanje stekao u nedelju! U letnjem semestru, on će prenositi svoje znanje studentima ove internacionalne škole kao gostujući predavač.

Doktor Preletačević je u više susreta preneo svoje planove predstavnicima naše dijaspore, a približno tri stotine njih izrazilo je želju da se vrati u maticu. Brendon Vićovac, unuk imigranta iz Velike Krsne i visoki predstavnik kompanije "Volmart", najavio je otvaranje hipermarketa na prostoru sadašnje Stočne pijace (MZ Bataševo).

Nevezano za svoje planove, gospodin Beli je našao vremena i da uteši 25-godišnjeg studenta iz Srbije, Luku Maksimovića, koga je Imigraciono bez obrazloženja vratilo nazad i na taj način sprečilo u pokušaju da provede tri meseca radeći u Čikagu. 

Izvor: Belik - Samo jako 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar