Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Osmehotvorci

22.10.2014

Splićanin Miro - Albancima i Beograđanima

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

  • REGIONALNI HIT - B92
  • KAKO JE HRVATSKI LJUBITELJ FUDBALA OČITAO LEKCIJU ALBANCU - BLIC

Prvo obraćanje, 17. oktobar
SRAM VAS MOŽE BIT

Ja bi tebi od srca čestita. Ovo je povjesni dan za veliku albansku naciju. Izveli ste prvi let u povjesti albanskog naroda. Cili svit slavi braću Wright,a vi sad možete slavit braću Rama. Je da je malo čudno šta ste za povjesni albanski let odabrali susjednu zemlju i da je to bespilotna letjelica ali ni Amerikanci ne šalju odma na Mars žive ljude, polako i za koju godinu imat će te čovika koji se otisnija u nebo. Jučerašnji dan velika Albanska nacija može slavit ka dan osnivanje Albanskog ratnog zrakoplostva i protuzračne obrane.

Sinko Božji ovo šta ste napravili u Beogradu je dno dna,ja da san tvom mistu bi se pokrija ušima i ne bi pustija glasa od srama,a vi slavite. Šta slavite?

To šta je idiot svjesno stavija glave vaših sportaša na panj? To šta je ovo moglo završit krvoprolićen da nije bilo srpski nogometaša? Ma,šta slavite da mi je znat? Malicioznost i provokaciju u kojoj van nisu bitni ni sport ni moguće posljedice koje će izazvat ta provokacija.

Zamišljan šta bi se dogodilo na Maksimiru na utakmici između Hrvatske i Srbije da je ovakav avion ponija kartu velike Srbije. Ma, ne bi kume osta kamen na kamenu od srpske ambasade.

Samo šta ni mi Hrvati,a ni oni Srbi ne možemo ovako nešto blesavo i djetinasto smislit.

Sram vas može bit. Ne zbog provokacije,nego zbog reakcije vaših igrača i vaše nacije. Slavit to šta ste nekog uspili uvridit mogu samo jadni i mali ljudi.

Moja velika podrška srpskim nogometašima koji su se pokazali velikim ljudima i sportašima!

* * *

Drugo obraćanje, 22. oktobar
LIPO DOČEKAJTE BILIĆA U BEOGRADU

Ja bih vas zamolija da moga Slavena lipo dočekate u Beogradu. Pravi je čovik, roker i Dalmatinac. Pola one rakije, piva i vina, što ste meni obećali dajte mom Slavenu, a drugu polovicu čuvajte za mene kad me žena pusti u Beograd.

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar