Prvi Prvi na Skali
 • Advertisement

 
 

AIESEC Kragujevac

06.12.2017

Ajsek otvorio prijave za članstvo

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Najveća organizcija vođena od strane mladih, Ajsek (AIESEC), otvorila je prijave za članstvo. Tim povodom, za sve zainteresovane organizovala je događaj "Upoznaj Ajsek" u svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije.

Za sve koji se pitaju šta je to što ova organizacija pruža, evo deset odgovora koji su pruženi i na ovom susretu:

 1. Radićeš na ličnom razvoju. Poboljšaćeš svoje prezentacione i komunikacione veštine, prevazići ćeš svoje strahove i razvićeš svoj potencijal.
 2. Steći ćeš znanje iz marketinga, prodaje, finansija i HR-a. U AIESEC-u ćeš zapravo primeniti sve ono što si učio na fakultetu i naučiti još mnogo toga što će ti pomoći da bolje razumeš struku kojom planiraš da se baviš.
 3. Upoznaćeš veliki broj ljudi. Kako je AIESEC organizacija koja pruža mladima mogućnost da odu na praksu, tako i dovodi ljude iz inostranstva u naš grad, tako da ćeš pored članova upoznati i mnogo ljudi sa drugih krajeva sveta
 4. Radićeš u timu. Timski rad je osnova funkcionisanja svake organizacije. U AIESEC-u ćeš steći i tu veštinu i naučiti da radiš sa raznim profilima ličnosti.
 5. Vodićeš tim. Takođe ćeš imati priliku i da vodiš određeni tim i budeš odgovoran za njihov razvoj, ali i da razvijaš svoje liderske sposobnosti.
 6. Moći ćeš da realizuješ svoje ideje. Kao i svaka mlada osoba, sigurno imaš mnogo ideja koje bi voleo da ostvariš. AIESEC ti pruža priliku da zapravo to i učiniš.
 7. Radićeš sa vodećim kompanijama. AIESEC sarađuje sa velikim brojem kompanija na lokalnom i nacionalnom nivou, a ti ćeš moći da se upoznaš sa tim šta one trenutno traže na tržištu i tako stekneš bolje predispozicije za posao kojim želiš da se baviš.
 8. Steći ćeš iskustvo. Najznačajnija stvar koju će ti AIESEC pružiti jeste iskustvo, koje većina studenata, nažalost, nema iza sebe.
 9. Radićeš na projektima. Ako do sad nisi radio ni na jednom projektu, promeni to i nauči nešto novo.
 10. Steći ćeš prijatelje za ceo život. Kroz rad i članstvo, kao i kroz vrednosti koje organizacija neguje, povezaćeš se sa ljudima i steći prave prijatelje.

Ajsek poziva mlade, ambiciozne osobe željne novih znanja, da zaustave svoju studentsku rutinu i postanu članovi (forma za prijave).


AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA

UNIVERZITETSKA GALERIJA SAJT
UNIVERZITETSKA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA 
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA 

aiesec-portal ppns

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar