Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

AIESEC Kragujevac

26.07.2019

Globalno selo - Kragujevac 2019

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

U sklopu programa volonterskih praksi koji organizuje najveća studentska organizacija Ajsek, u subotu 27. jula od 17 časova u ŠP "Plaza" biće održana manifestacija "Globalno selo u Kragujevcu".

Ukoliko želite da upoznate kulturu Turske, Rusije, Maroka, Tunisa, Egipta, Singapura, Kanade, Azerbejdžana, Grčke i Kine, a da ne napuštate Kragujevac, ovo je savršena prilika za vas. Volonteri iz ovih zemalja će predstaviti tradiciju, običaje, kulturu svoje zemlje i omogućiti vam da vidite sve čari njihovih rodnih mesta. Omogućite sebi prilike da u jednom danu upoznate toliko kultura i uživate u čarima ovogodišnjeg Globalnog sela, poručuju organizatori.

Živeti raznolikost jeste jedna od glavnih ideja Ajseka i putem ovog događaja ljudi imaju mogućnost da osete kako je to živeti negde drugde, van Srbije, kakve običaje imaju drugi, kako razmišljaju, po čemu smo slični, a po čemu se razlikujemo.

"Globalno selo" oživljava ideju da je ceo svet zapravo jedno veliko, globalno selo i inspiriše nas da razumemo i cenimo jedinstvenost i različitost među nama, da na taj način damo pozitivan doprinos našem društvu.

Dođite i budite deo internacionalne atmosfere i duha koji stvaraju mladi, ambiciozni studenti iz svih krajeva sveta.

Ajsek je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, Ajsek predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, Ajsek pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. 

PRVI PRVI NA SKALI AIESEC Ajsek lokalni partneri

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANAINSTAGRAM

UNIVERZITETSKA GALERIJA SAJTFB STRANA
UNIVERZITETSKA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA 
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA 

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar