Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

AIESEC Kragujevac

20.05.2019

Jezičke radionice engleskog i nemačkog za mlade

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Organizacija Ajsek održaće ovog leta radionice stranih jezika u Kragujevcu koje počinju 8. jula i trajaće pet nedelja.

Kako je poznavanje stranih jezika danas preko potrebno, Ajsek je odlučio da drugi put po redu u Kragujevcu realizuje projekat koji će polaznicima pružiti mogućnost za učenje i usavršavanje odabranog jezika.

U ponudi su radionice engleskog i nemačkog jezika. Projekat je karakterističan po tome što su predavači inostrani studenti i diplomci koji poseduju određeno znanje jezika.

Studenti iz inostranstva će u okviru ovog projekta obavljati praksu koja im je potrebna, a polaznicima se pruža mogućnost da usavrše konverzaciju jezika i komunikacione veštine na stranom jeziku. Za učešće se mogu prijaviti mladi, uzrasta od 18 do 30 godina.

Radionice će biti interaktivnog karaktera, svi polaznici će moći da uzmu aktivno učešće, a iz nedelje u nedelju pratiće se njihov napredak. Pored samog jezika, polaznici će da upoznaju i kulturu, tradiciju i običaje zemalja iz kojih dolaze predavači.

Na kraju projekta svi učesnici dobijaju sertifikat.

Radionice će se održavati tri puta nedeljno u trajanju od po dva sata, tokom pet nedelja. Cena učešća na projektu iznosi 1.500 dinara, a prijavni formular i više informacija možete pronaći na linku

PRVI PRVI NA SKALI AIESEC Ajsek lokalni partneri

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANAINSTAGRAM

UNIVERZITETSKA GALERIJA SAJTFB STRANA
UNIVERZITETSKA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA 
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA 

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar