Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

AIESEC Kragujevac

10.04.2018

Konferencija ’Novi lideri’ u Kragujevcu

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Omladinska organizacija AIESEC organizovaće konferenciju "Novi Lideri" na Ekonomskom fakultetu u petak 20. aprila od 11 časova i 30 minuta do 18 časova.

Konferencija se održava u još 11 gradova u Srbiji u sklopu projekta "Novi lideri 2018". Ovaj projekat je započet 2006. godine i od tada svake godine mladi imaju priliku da upoznaju lidere iz svog okruženja, u gradovima širom Srbije. Ideja je da se jača liderstvo u Srbiji, podsticanjem mladih ljudi na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa u smeru pozitivnih društvenih promena.

Ovogodišnjom temom "Gde ideje prave prvi korak" biće motivisani mladi da preuzmu inicijativu za bolje sutra i naprave prvi korak u svojoj karijeri u oblasti preduzetništva ili korporativnom svetu, kao i da se okrenu aktivizmu na lokalnom nivou.

Projekat okuplja preko 500 mladih delegata iz cele zemlje i istaknute lidere iz našeg društva. Osim govornika iz okruženja, obratiće se i predstavnici kompanija koji će voditi interaktivne radionice.

Mladi koji žele da steknu, ali i podele svoja znanja, vizije i ciljeve, razvijajući liderske sposobnosti, mogu da se prijave za učešće na konferenciji na sledećem linku.

PRVI PRVI NA SKALI AIESEC Ajsek lokalni partneri

NOVI LIDERI FB STRANA, INSTAGRAM

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA


UNIVERZITETSKA GALERIJA SAJT, FB STRANA
UNIVERZITETSKA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA 
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA 

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar