Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

AIESEC Kragujevac

01.08.2019

Održano ’globalno selo’ Ajseka

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Mladi iz raznih zemalja imali su priliku da u Kragujevcu predstave svoju kulturu, jezik i hranu u okviru manifestacije "Globalno selo", koja je održana 27. jula TC Plaza, u organizaciji Ajseka.

Mladi volonteri koji su posetili naš grad kažu da su oduševljeni arhitekturom, kao i meštanima koji su bili prijateljski nastrojeni. Volonteri iz Turske, Rusije, Maroka, Tunisa, Egipta, Singapura, Kanade, Azerbejdžana, Grčke i Kine predstavili su jela njihovih zemalja, tradiciju, običaje, kulturu svoje. Događaj je posetilo preko 100 posetilaca.

Živeti raznolikost jeste jedna od glavnih ideja Ajseka, putem ovog događaja ljudi su imali mogućnost da osete kako je to živeti negde drugde, van Srbije, kakve običaje imaju drugi, kako razmišljaju, po čemu smo slični, a šta nas razlikujemo. 

"Globalno selo" oživljava ideju da je ceo svet zapravo jedno veliko, globalno selo i inspiriše nas da razumemo i cenimo jedinstvenost i različitost među nama, da na taj način damo pozitivan doprinos našem društvu.

PRILOG RTKAjsek je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, Ajsek predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, Ajsek pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

PRVI PRVI NA SKALI AIESEC Ajsek lokalni partneri

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANAINSTAGRAM

UNIVERZITETSKA GALERIJA SAJTFB STRANA
UNIVERZITETSKA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA 
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA 
PRVI PRVI NA SKALI 
FB STRANATVITERINSTAGRAM


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano

DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar