Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

AIESEC Kragujevac

31.03.2018

Praksa za studente u letnjem kampu u Italiji

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Omladinska organizacija AIESEC i ovog leta kroz program Global volunteer organizuje volonterske prakse u preko 120 zemalja sveta, koje su namenjene studentima svih fakulteta, a traju od 6 do 12 sedmica.

Jedna od tih praksi je i Cultural summer, praksa u šarmantnom gradiću Koneljano u Italiji, kroz koju će volonteri učestvovati u kreiranju aktivnosti za decu u letnjem kampu i pomagati im da poboljšaju engleski jezik.

Na ovom projektu volonteri će organizovati aktivnosti kampa koje uključuju sport, edukaciju i zabavu, i stimulisaće decu da koriste engleski jezik u svakondevnoj komunikaciji. Iskusiće kako je to biti u potpuno italijanskom okruženju i šta je to privuklo mnoge da se zaljube baš u ovu kulturu.

Život i rad u internacionanom okruženju tokom šest sedmica boravka u Koneljanu je letnja avantura koja će se zasigurno prepričavati.

Više ovoj praksi, uslovima i opisu posla može se saznati OVDE, tu je mogućnost da se pretraže i ostale, mnogobrojne prakse koje AIESEC nudi u preko 120 zemalja sveta.

Global volunteer je program volonterskih praksi namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Za sve prakse u okviru ovog programa se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina. Nije potrebno nikakvo prethodno radno iskustvo, a smeštaj tokom cele prakse je obezbeđen.

PRIJAVA

Možda te samo jedan klik deli od najboljeg leta u životu, postani i ti global volunteer!

MLADI ZAJEČARAC IZABRAN ZA PREDSEDNIKA „AIESEC“ ITALIJE 

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA

UNIVERZITETSKA GALERIJA SAJTFB STRANA
UNIVERZITETSKA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA 
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA 
aiesec-portal ppns

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar