Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

AIESEC Kragujevac

28.05.2019

Studentska organizacija Ajsek prima nove članove

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

BUDI DEO NAŠE PRIČE I PRIJAVI SE

Ove jeseni Ajsek ti pruža mogućnost da postaneš član najveće studentske organizacije na svetu.

Šta je Ajsek?

Ajsek je globalna platforma koja omogućava mladim ljudima da istraže i razviju svoj liderski potencijal i pozitivno utiču na društvo. Broji preko 86.000 članova u više od 120 zemlje sveta i pruža veliki spektar mogućnosti za svakog studenta. Ajsek ne vrši bilo kakvu vrstu diskriminacije.

Zašto da baš ti postaneš član?

Mladima pružamo poverenje i odgovornosti kako bi mogli da uče radeći, izađu iz zone komfora. Za šest meseci, koliko traje jedno iskustvo u timu, imaćeš priliku da kroz timski rad upoznaš mlade ljude iz inostranstva, naučiš da radiš sa različitim tipovima ličnosti i usavršiš veštine poslovne komunikacije.

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, odnosa sa javnošću, prodaje i saradnje sa kompanijama, finansija, ljudskih resursa, kao i kroz projektni menadžment, studentima se pruža prilika da razviju svest o svojim mogućnostima i iskoriste svoj potencijal.

Prosečan član Ajseka svaki dan radi na razvoju svojih komunikacionih i prezentacionih sposobnosti kroz timsko iskustvo, unapređuje liderske veštine i uči o drugim kulturama od internacionalaca koji preko ove organizacije dolaze u našu zemlju kako bi radili na društveno-odgovornim projektima. Entuzijastični ljudi koji žele da rade na sebi i prenesu drugima svoje znanje, mreža internacionalnih kontakta i usavršavanje u različitim oblastima predstavljaju samo neke od prednosti koje ovu organizaciju čine odličnom sredinom za razvoj odgovornih mladih lidera budućnosti.

Ovo ti zvuči super? Kako da se prijaviš?

Studenti širom Srbije imaće priliku da se ovog oktobra prijave za članstvo u devet gradova: Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Kragujevcu, Valjevu, Pančevu, Kruševcu, Čačku i Subotici. Budi deo naše priče i prijavi se na linku

PRVI PRVI NA SKALI AIESEC Ajsek lokalni partneri

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANAINSTAGRAM

UNIVERZITETSKA GALERIJA SAJTFB STRANA
UNIVERZITETSKA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA 
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA 

ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar