Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

AIESEC Kragujevac

17.07.2017

Susret svetskih kultura u Kragujevcu

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://www.frka.info/prijava http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Studentska organizacija Ajsek (AIESEC) u okviru projekta "Empower Youth" u utorak 18. jula od 16:30 do 20:30 u Velikom parku organizuje "Global Village", manifestaciju koja okuplja studente iz Kine, Azerbejdžana, Singapura, Nigerije, Egipta, Rusije, Belorusije, Turske i Grčke.

- Kako bolje provesti jedno popodne nego upoznati se sa tradicijom, jezikom i hranom nama dalekih zemalja. Pridruži nam se i kroz razgovor, igre i radionice sa inostranim studentima uvećaj svoje razumevanje različitih mentaliteta. Oseti miris i ukus nepoznatih kuhinja. Slušaj muziku dalekih kultura, poruka je članova Ajseka u Kragujevcu.

- Pitaj Angelu (Nigerija) da ti govori o svom plemenu i njihovom jeziku. Od Sofianosa (Grčka) nauči tradicioalni grčki ples. Razgovaraj sa Kadirom (Turska) o trenutnoj političkoj klimi u Turskoj. Neka ti Fadi (Egipat) ispriča o drevnoj egipatskoj civilizaciji. Lizaveta (Belorusija) neka ti govori o odnosima između bivših zemalja Sovjetskog Saveza. Ne propusti priliku za jedno nezaboravno druženje, pozivaju organizatori.

Ajsek je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, Ajsek predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, Ajsek pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

AIESEC KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA

UNIVERZITETSKA GALERIJA SAJT
UNIVERZITETSKA BIBLIOTEKA SAJTFB STRANA 
UNIVERZITET U KRAGUJEVCU SAJTFB STRANA 

aiesec-portal ppns

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar