Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

10.10.2017

Biznis ćoše - skup preduzetnica u Kragujevcu

Prvi Prvi na Skali
https://tijana.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Skup preduzetnica "Biznis ćoše" održaće se u kafeu Hill (Kneza Miloša 1a) u četvrtak 12. oktobra od 18 časova i 30 časova.

Na skupu će se diskustovati na temu "Kako poslovati u Srbiji kada ste žena" sa ciljem da ukaže na međusobno povezivanje poslovne snage koja može da doprinese uspehu u poslovanju. Time se podstiče ekonomsko osnaživanje žena, a ujedno i razvoj ženskog preduzetništva. "Biznis ćoše" okuplja preduzetnice i one koje planiraju da to postanu, a svima je potrebno unapređenje poslovanja i umrežavanje.

Učestvuju uspešne preduzetnice iz Kragujevca: Snežana Lazarević (Balance design), Slavica Stevanović (Planting doo), Biljana Planić (Turistička agencija Atos), Marina Miladinović (Plemenita kozmetička ulja), a uz njih Sanja Alvirović ispred Edukoma, kao domaćin skupa.

"Biznis ćoše" je održano tokom 2016. godine u sedam gradova Srbije: Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin, Sremska Mitrovica, Sombor i Subotica. Tada je okupljeno preko 300 žena koje su pričale svoje preduzetničke priče, a sve sa ciljem da i druge žene pokrenu svoj posao. Ove godine se nastavlja sa projektom jer su sa terenu videli konkretni rezultati (umrežavanje žena i novootvorena preduzeća), kao i potreba za ovakvim skupovima. Mnoge učesnice su podstaknute na pokretenje svog posla - što je i cilj svakog ovog skupa.

Organizator skupa, Educom iz Novog Sada, pozivamo sve žene koje su već u preduzetništvu i žene koje tek planiraju da se pridruže. Na Skupu će čuti, pored ostalog, koji su koraci ka uspešnom poslovanju, kako prevazići prepreke i kako doći do uspeha. Cilj je da se međusobno razmene kontakti i ideje, a možda se odmah sklope i novi poslovi.

Ulaz je slobodan, a prijavljivanje je na mail: prijavabizniscose@gmail.com.

Skup se održava uz medijsko pokroviteljstvo portala Prvi prvi na skali, Moja firma i Biznis i finansije.

BIZNIS ĆOŠE FB STRANA 
EDUCOM SAJT, FB STRANA 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar