Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

07.05.2020

Crveni krst: Budi davalac krvi!

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html

Organizacija Crvenog Krsta u Kragujevcu nastavlja sa akcijama dobrovoljnog davanja krvi u zgradi preko puta Zelengore (ugao ulice Svetozara Markovića i Karađorđeve), svakog radnog dana od 8 do 13 časova.

Kako je ovo vreme kada Crveni krst, inače, realizuje akcije dobrovoljnog davanja krvi za srednjoškolce, svi punoletni učenicu su pozvani da se odazovu akciji i polože svoj "maturski ispit humanosti". Na ovaj mogu da pomognu možda i vršnjacima koji su nažalost bolesni, a njihova krv im je jedini lek, poručuje Crveni krst.

Crveni Krst Kragujevac

Dobrovoljno davanje krvi je uvek dragoceno i dobrodošlo, pa i dok traje infekcija kovid-19. Bolesnici čije izlečenje, ali i sam život, zavisi od krvi i krvnih produkata, nažalost, ne mogu da čekaju kraj epidemije.

U Kragujevcu su preduzete sve mere predostrožnosti u skladu sa kriterijumima za izbor davalaca. To se prvenstveno odnosi na dobru detaljnu anamnezu, kako ličnu, tako i epidemiološku, kako se to uvek i radi.

Crveni krst se zahvaljuje svima koji su dali krv, kao i svima onima koji su se odazvali, a nisu bili u mogućnosti da daju krv.

INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVLJE: POZITIVNI REZULTATI - KRAGUJEVAC 68, ARANĐELOVAC 15, TOPOLA 3, RAČA 5, BATOČINA 2, 7. 5. 2020.COVID19.RS: GEOGRAFSKA STRUKTURA OBOLELIH, 6. 5. 2020.
JAVNO.RS: POSLOVI PORODICE KISIĆ


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar