Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

24.01.2020

Efektiva traži od Adiko banke povoljno rešenje za Anđelku Todorović, Kragujevčani uplaćuju priloge za obolelu sugrađanku

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCUPovodom otkaza koji je Kragujevčanka Anđelka Todorović dobila u poslovnici Adiko banke krajem decembra, tokom teške bolesti, rukovodstvu te banke obratio se predsednik udruženja bankarskih klijenata Efektiva Dejan Gavrilović, tražeći pravično rešenje.

Uz podsećanje da je četrdesetšestogodišnja Anđelka i samohrana majka, pritom korisnik kredita, kako ne bi ostala "na ulici", Gavrilović je zatražio da se pronađe rešenje koje, uz uvažavanje poslovanja banke, neće da ugrožava život Kragujevčanke, bankarskog službenika sa 20-ogodišnjim iskustvom.

Tražeći hitan odgovor, iz Efektive su preneli menadžmentu banke da ovaj postupak izaziva sve veće nezadovoljstvo građana u Kragujevcu.

Za to vreme, u očekivanju pravednog raspleta, Kragujevčani su započeli prvu akciju - prosleđuju pozive da se u skladu sa mogućnostima izdvoje novčani prilozi za Anđelku Todorović na njen račun: 265-0000005638317-13 (Rajfajzen banka).

Podsećamo, Anđelka je prekinula bolovanje i došla na posao 16. decembra. Tada je i dobila rezultate biopsije sa potvrđenim rakom dojke, o čemu je obavestila banku. Narednog dana uručen joj je otkaz - saznala je javnost iz članka Kragujevačkih novina.

Detaljnije:

SAMOHRANOJ KRAGUJEVČANKI BANKA URUČILA OTKAZ TOKOM TEŠKE BOLESTI

Foto: Kragujevačke

 

Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar