Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

18.09.2015

GTO: Obilazak Stare i Nove crkve

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

U subotu 19. septembra u organizaciji Gradske turističke organizacije Kragujevac biće održana druga po redu jesenja vodička tura u okviru akcije "Kragujevac kroz ulice i muzeje".

Prvi put će grupa zainteresovanih Kragujevčana i gostiju grada organizovano posetiti Staru i Novu crkvu i upoznati se sa njihovim značajem. Početak vođenja planiran je za 12 časova od trga "Kod Sata".

Posle kraćeg upoznavanja sa istorijom grada učesnici vodičke ture prvo će posetiti Staru crkvu i zatim će pored Amidžinog konaka, Gimnazije i Teatra doći do Nove, odnosno crkve Uspenja Presvete Bogorodice.
Šetnjom kroz centar grada, pored bitnih kulturno istorijskih znamenitosti razgledanje grada biće završeno "Kod Krsta".

Potrebne informacije zainteresovani mogu da dobiju u Turističkom informativnom centru (plato Robne kuće) ili na telefon 335-302.

Plan vodičkih tura u oktobru:

  • 3. oktobar - prve kulturno-prosvetne ustanove u Srbiji; poseta Prvoj kragujevačkoj gimnaziji i Teatru
  • 17. oktobar - Zadužbine i zadužbinari, poseta zadužbinama profesora Jovana Mirkovića i Jelene Radojkić

GTO KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA


AKCIJE PRIKUPLJAJMO PLASTIČNE ČEPOVE - OBEZBEDIMO INVALIDSKA KOLICA!
APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar