Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

04.05.2017

Harmonija humanosti

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Pod sloganom "Ne budi falš, brini o drugima", učenici Muzičke škole "dr Miloje Milojević" pozivaju svoje sugrađane da budu deo humanitarne akcije koja ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za obolele sugrađanke Miljanu Ristić Stanković i Teodoru Vranješević.

Prvobitna namera bila je da sakupljen novčani prilog bude doniran Miljani, oboleloj od akutne mijeloblastne leukemije. Međutim, kako je pomoć potrebna sve većem broju obolelih mladih ljudi u našem gradu i šire, organizatori su odlučili da sakupljen novac bude usmeren na dva računa: za Miljanu Ristić Stanković i Teodoru Vranješević. S obzirom na to da je neophodno u što kraćem roku sakupiti sredstva i za malu Teodoru, prikupljena sredstva na koncertu i predstavi biće podeljena na dva dela, ali će se pojedinačne akcije za obe obolele nastaviti nadalje. Neka ovo bude dodatni motiv da prisustvujete našim događajima i pomognete onima kojima je u ovom trenutku pomoć neophodna!

Uz predstavu i koncert, organizuje se i prikupljanje hrane, sredstava za ličnu higijenu, školskog pribora, igračaka, slatkiša i odeće za decu iz socijalno najugroženijih porodica u Kragujevcu.

Kako ističu, svesni da malo učinka vredi više od tone reči, pozivaju na prisustvo nekom od predstojećih događaja.

PREDSTAVA "IGRIŠTE"

Učenici Muzičke škole i studenti studijskog programa Srpski jezik i književnost Filološko-umetničkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu izvešće predstavu "Igrište" u svečanoj sali PMF u utorak 9. maj od 20 časova.

KONCERT UČENIKA SMŠ "DR MILOJE MILOJEVIĆ"

Učenici srednje Muzičke škole nastupiće na humanitarnom koncertu u Svečanoj sali Prve kragujevačke gimnazije u četvrtak 11. maj takođe od 20 časova.

Posetioci neće kupovati karte, već će moći da u kutiju ubace novac koji će biti uplaćen na tekući račun za pomoć Miljani i Teodori. 

ZA DECU IZ SOCIJALNO NAJUGROŽENIJIH PORODICA U KRAGUJEVCU

Učenici Muzičke škole, u saradnji sa Crvenim krstom Kragujevca, organizuju i prikupljanje hrane, sredstava za ličnu higijenu, školskog pribora, igračaka, slatkiša i odeće za decu za decu iz socijalno najugroženijih porodica u Kragujevcu. Akcija će se odvijati od 8. do 15. maja, svakog radnog dana od 11 do 14 časova, na štandu ispred Muzičke škole. Organizatori napominju da ovaj deo donacije nije novčanog tipa.

FB DOGAĐAJ 

MILJANA RISTIĆ STANKOVIĆ - DONACIJE ZA TRANSPLANTACIJU FB STRANA 
TEODORA VRANJEŠEVIĆ SAJTFB STRANAGOFUNDME 
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar