Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

13.08.2015

Igre na vodi 2015.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Po ideji i sećanju na nekadašnje popularne "Igre bez granica" (u kojima je Kragujevac bio prvi pobednik iz tadašnje SFRJ), Spasilački klub "Ajkula", koji je zadužen za obezbeđivanje svih kupališta na teritoriji grada, u saradnji sa Sportskim centrom "Park", organizuje "Igre na vodi Kragujevac 2015".

Igre će se održati od 21. do 23. avgusta na gradskim bazenima. U revijalnom delu nastupiće plesne grupe, biće organizovane igre za najmlađe i održaće se izbor za kraljicu i kralja bazena, a posle finalne večeri biće održan koncert popularnih muzičkih grupa.

- Igre na vodi su pre svega zabavna i zdrava aktivnost, a podstiču pojedince i timove da pomeraju granice svoje psihičke i fizičke izdržljivosti. Na zabavan način povezuju se sport i druženje, kaže Nenad Miljojković, generalni sekretar SK "Ajkula".

Na Igrama će učestvovati preko 80 takmičara.

- Sem kragujevačkih ekipa očekujemo i učešće Jagodinaca, kao uzvratnu posetu, jer smo mi učestvovali na njihovoj sličnoj manifestaciji u Akva parku, kao i Nišlija koje smo pobedili u polufinalu tog takmičenja. Dobrodošle su i ekipe iz svih ostalih gradova, kaže Miljojković, dodajući da po propozicijama svaka ekipa mora da ima minimum pet muških i tri ženska takmičara (maksimum je šest muških i četiri ženska) i kapitena koji ne učestvuje u igrama.

Svi potencijalni učesnici dobiće reklamu kod medijskih sponzora, majice sa logom "Igre na vodi", piće i hranu, a najbolje očekuju vredne nagrade. Akademija Cojić, kao generalni sponzor, nagrađuje pobednike manifestacije vaučerom na 100.000 dinara.

Prijava po ekipi iznosi 10.000 dinara, a sve detaljnije informacije mogu se dobiti na "adresama": kragujevac@spasioci.com ili skkragujevac@live.com, kao i na kontakt telefon 066/363-373 - kod organizatora "Ajkula".

SK AJKULA FB ROFIL
SC PARK SAJT, FB PROFILSTRANA


APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar