Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

26.12.2016

Izložba novog kragujevačkog brenda

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://tijana.rs/ http://prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo.html

Izložba novog kragujevačkog brenda "KG" zakazana je u holu Pozorišta za decu za utorak 27. decembar od 10 do 18 časova.

Na izložbi će biti predstavljeni unikatni ručni radovi, razni odevni predmeti, torbe, tašne i interesantan novogodišni dekor, koje su nastali u toku radionice.

Izložba je prodajna, a organizator je Kreativna radionica heklanja i pletenja Kragujevac.

Polaznici radionica bili su u prilici da kroz stare zanate, a baveći se savremenom modom, steknu nova znanja i iskustva koja će im dalje koristiti za eventualno zapošljenje, kao i za samostalni rad. Radionice su vodila stručna lica: instruktor pletenja i heklanja Maja Stevanović i kostimograf i modni kreator Ana Kolbjanova-Radovanović.

Radionice su bile namenjene za dve grupe polaznika. Prvu grupu polaznika činili su polaznici bez iskustva u pletenju i heklanju, koji su imali priliku da uče stare zanate koje će kasnije moći da koriste u sopstvene svrhe. Drugu grupu polaznika činili su polaznici sa iskustvom u pletenju i heklanju, koji će ubuduće imati mogućnost da rade sa diplomiranim kostimografom, kako bi stekli veštine koje se uklapaju u savremene modne trendove.

Najbolji radovi koji su nastali u toku radionica biće izloženi na ovoj promotivnoj izložbi, što ujedno predstavlja početak nove, kragujevačke modne linije.

Pokrovitelj projekta je Grad Kragujevac. 

FORUM MLADIH SA INVALIDITETOM SAJT, FB STRANA 
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar