Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

24.12.2019

Kragujevčani donirali više od tone garderobe u ’praznoj prodavnici’

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

"Prazna prodavnica" (The Empty Shop), otvorena 12. decembra u tržnom centru Plaza, predstavlja jedinstveno mesto u gradu na kome Kragujevčani doniraju garderobu. U navedenom periodu prikupljeno je oko tonu i sto kilograma odeće koja je prosleđena Crvenom krstu za distribuciju do građana kojima je najneophodnija.

Više od 250 kilograma prikupljene garderobe već je preuzelo 60-ak porodica koje ne mogu da priušte novu garderobu. Prioritet su imale porodice sa maloletnom decom kojima su potrebna sredstva za lekove i lečenje, saznajemo od organizatora. Ostatak doniranih stvari biće podeljen tokom januara.

- Hvala od srca, Plaza centru što je odlučio da pomogne Crvenom krstu u ostvarivanju humanih ciljeva i misije. Hvala dragim Kragujevčanima na ukazanom poverenju i velikoj pomoći da topla garderoba stigne do onih kojima je to potrebno. Veliko hvala ne samo za kvalitetnu garderobu, već i za pelene kako za decu tako i za odrasle, hvala za igračke, cipelice... Svima želim srećnih novih 366 dana u 2020. godini, izjavila je Nevenka Bogdanović, sekretar Crvenog Krsta u Kragujevcu.

Čista, ispeglana i uredna garderobu za decu ili odrasle prikuplja se i dalje u "praznoj prodavnici" svakog radnog dana od 12 do 20 časova. Pored garderobe, donira se obuća, kao i pelene za decu.

Građani koji su zainteresovani za primanje pomoći mogu da se jave svakog petka u prostorijama Crvenog Krsta (Svetozara Markovića 7).

Ova jedinstvena radnja biće otvorena do 6. januara 2020. godine.
STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar