Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

02.12.2015

Kragujevčani za manastir Đurđevi stupovi

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.htmlHumanitarno veče u kojem će se prikupljati prihodi za obnovu manastira Đurđevi stupovi i otkup zvona biće organizovano u restoranu Vodenica u petak 4. decembra od 20 časova.

Veče će upotpuni muzički sastav "Stupovi", uz Atila bend i bend Grega, Branko i Maja. Program vod glumac Nikola Milojević.

S obzirom da se akcija održava na praznik Vavedenje, a da je u toku post, organizatori poručuju da će veče proticati u tom duhu, a da će biti služena posna hrana.

Događaj se organizuje pod blagoslovom Saborne crkve u Kragujevcu, manastira Đurđevi stupovi i Episkopa raško- prizrenskog Teodosija.OBNOVIMO SEBE - PODIGNIMO STUPOVE FB STRANA
MANASTIR ĐURĐEVI STUPOVI KOSOVO.NETFB STRANA, JUTJUB


AKCIJE PRIKUPLJAJMO PLASTIČNE ČEPOVE - OBEZBEDIMO INVALIDSKA KOLICA!
APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar