Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

09.05.2018

Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi i u Kragujevcu

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona/da-li-ce-se-beskontaktni-toplomeri-koristiti-u-osnovnim-i-srednjim-skolama-kragujevca.html

Program obeležavanja Nedelje Crvenog krsta u realizuje se u Kragujevcu u periodu od 8. do 14. maja.

Tako će u petak 11. maja, koji se obeležava kao Nacionalni dan dobrovoljnih davaoca krvi, u prostorijama Crvenog krsta, od 9 do 13 časova biti održana akcija dobrovoljnog davanja krvi.

Pozovaju se sve zainteresovani sugrađani da se priključe akciji koja se sprovodi u saradnji sa Službom za transfuziju krvi u Kragujevcu.

Podsećamo, 8. maj se obeležava kao Međunarodni dan Crvenog krsta jer je tog dana 1828. godine rođen Anri Dinan, osnivač najvećeg humanitarnog pokreta u svetu, a cela nedelja se u svetu obeležava kao Nedelja Crvenog krsta.

KOMPLETAN PROGRAM AKTIVNOSTI


CRVENI KRST KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar