Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

24.04.2017

Nedostaje mi detinjstvo

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/m-m-sevarlic/poziv-prof-sevarlica-usvojimo-deklaracije-o-gmo-u-preostala-34-grada-i-opstine-od-169-i-okupimo-se-19-maja.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Asocijacija za alternativno porodično staranje o deci "Familia" i Regionalni Centar za porodični smeštaj i usvojenje Kragujevac promovišu projekat "Razvijanje resursnog centra za decu sa problemima u ponašanju i njihovih porodica" - sa sloganom "Nedostaje mi detinjstvo", u Biznis inovacionom centru (Trg Topolivaca 4) u sredu 26. aprila u 12 časova.

Broj dece sa problemima u ponašanju je u porastu. Radi se, uglavnom, o zanemarenoj deci koja ispoljavaju teškoće u emocionalno-socijalnom razvoju, a njihovo najbliže okruženje, često, to ne prepoznaje i smatra ih, gotovo jedino, odgovornim za njihovu neprilagođenost.

Ovim projektom želimo da poboljšamo i unapredimo socijalizaciju i uključenje u zajednicu dece sa problemima u ponašanju, u cilju prevencije njihove delinkvencije. Zato je ovo prilika da stručnjaci govore o svom dosadašnjem iskustvu i perspektivama u pružanju zaštite i podrške deci sa problemima u ponašanju, kao i mogućnostima za njihovo uključenje u zajednicu.

Dolazak Kragujevčana daje dodatnu vrednost projektu, kao i mogućnost da ukažu javnosti na značaj brojnih problema koji često ostaju nepravedno zapostavljeni.

Projekat je deo programa "Podrška Evropske unije inkluzivnom društvu" koji sprovodi Delegacija EU u Republici Srbiji u saradnji sa Minostarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.CENTAR ZA PORODIČNI SMEŠTAJ I USVOJENJE SAJT, FB STRANA


PREPORUKA PPNS

 

PRVI PRVI NA SKALI ’’Ista osecanja’’ i HIV pozitivni muskarci 2017

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar