Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

10.07.2015

’Očistimo Aerodrom’

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Žitelji Mesne zajednice Aerodrom pozivaju sugrađane koji žive u tom delu Kragujevca da u subotu 11. jula sa početkom u 17 časova i 30 minuta započnu akciju čišćenja naselje koje je, kao ocenjuju, poslednja dva-tri meseca u očajnom stanju, a nadležne službe ne preduzimaju ništa.

Organizatori okupljeni oko FB stranice "Bitka za Aerodrom" potvrđuju da je JKP "Čistoća" pokupila smeće, ali da su zelene površine i dalje pretrpane đubretom. Zato pozivaju da se ponese sve što je na raspolaganju, a potrebne su:

  • kese za đubre, 
  • rukavice za ličnu upotrebu, 
  • lopate za prenos većih količina smeća.

Pozvani su i predsednici kućnih saveta, kao i predsednik i članovi MZ Aerodrom da se pridruže akciji.

Zborno mesto je "kod česme", poručuju Aerodromci vođeni sloganom: "Aerodrom se ne brani samo od bagera, Aerodrom se čuva svaki dan!"

BITKA ZA AERODROM FB STRANA

APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST

PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar