Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

12.12.2019

Оtvorenа radnja za doniranje garderobe

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Prva humanitarna radnja Empti šop u Šumadiji otvorena je u tržnom centru Plaza. Garderobu koju građani prikupljaju Crveni krst će podeliti onima kojima je najpotrebnija. Radnja će biti otvorena do 6. januara od 12 do 20 časova, a nalazi u prizemlju Plaze.

Kako su najavili organizatori, to je jedina radnja koja će se otvarati praznih polica, sa željom da se zatvara punih.

Sekretarka Crvenog krsta Kragujevac Nevenka Bogdanović je rekla da će na ovaj, način onima koji nemaju mogućnosti, moći da se obezbedi garderoba. Dodala je da su Kragujevčani ponosni što su se i Kragujevac našao na mapi sveta sa "Empti šopom" uz brojne metropole.

- Kragujevčani su poznati po praćenju modnih trendova i ova humanitarna akcija je jedan od načina da obezbedimo kvalitetnu i modernu garderobu onima koji to ne mogu sebi da priušte. Jako sam srećna što su baš prvotimci kluba Radnički iz Kragujevca prvi donirali garderobu, a mnogi mediji ne samo ispratili ovaj projekat, već i donirali garderobu. Nadamo se da će njihov primer pratiti i mnogi drugi, izjavila je Bogdanović.

Košarkaš Radničkog i nekadašnji reprezentativac Raško Katić rekao je na otvaranju da su sportisti svojim "malim" darom označili početak "jako lepe akcije".

On je pozvao građane da učestvuju u akciji, poklone garderobu koju ne nose i pokažu saosećanje za one koji žive pored nas, a nemaju mogućnosti da u pretprazničnom raspoloženju obraduje svoje bližnje.

Uz Katića, i odbojkaš Vladimir Jekić bio je među prvim posetiocima, a u ime kluba donirao je sportsku garderobu za najmlađe.

"Empti šop" je bio otvoren i u Novom Sadu u septembru i za nekoliko dana je prikupljeno oko 60 tona garderobe u humanitarne svrhe.

Po rezultatima nedavnog istraživanja koje uključuje više od 18.000 domaćinstava u 20 zemalja, većina ljudi u poslednjih godinu dana nije obukla preko 50% svoje garderobe, saopštili su organizatori.


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar