Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

11.10.2018

Predavanje prof. dr Danice Grujičić u Kragujevcu, 11. 10. 2018.

Prvi Prvi na Skali
https://tijana.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html https://www.facebook.com/JazzFestKragujevac/ http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Iz zdravstvenih razloga, prof. dr Danica Grujičić nije u mogućnosti da održi predavanje zakazano u amfiteatru Medicinskog fakulteta za četvrtak 11. oktobar. O novom terminu predavanja sledi naknadna informacija.Prof. Grujičić će na predavanju govoriti o osnivanju fondacije koja nosi njeno ime, a koja ima za cilj da osnaži i motiviše mlade ljude da se obrazuju, o reformi kompletnog obrazovanja, reformi zdravstva i podršci mladima da uspeju i ostanu u svojoj zemlji i motivaciji da postanu najbolji u svojim profesijama.

Dr Grujičić je školu završila u Moskvi, gde je i započela studije. Magistrirala i doktorila u Beogradu. Redovni je profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, prva žena šef Katedre Hirurgije sa anesteziologijom od osnivanja, predsednik Komisije za psihoaktivne supstance Ministarstva zdravlja, načelnica Odeljenja za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije, direktno zaslužna za dobijanje gama noža, a trenutno rukovodi projektom izgradnje Centra i nabavljanja iks noža. Objavila je preko 250 naučnih radova.

Organizator predavanja je Komiteta za međunarodnu saradnju studenata medicine (IFMSA Srbija) u Kragujevcu. To je najmlađi lokalni komitet u IFMSA-Serbia osnovan 2000. godine. Svoje aktivnosti sprovodimo u okviru svih šest komiteta.

IFMSA SAJT, FB STRANICA 

STAVOVI PROF. GRUJIČIĆ NA PPNS:


ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar