Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

24.11.2018

Predavanje prof. dr Danice Grujičić u Kragujevcu, 27. 11. 2018.

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Usled povrede, otkazano je predavanje prof. dr Danice Grujičić, najavljeno na Fakultetu medicinskih nauka za utorak 27. novembra. 

PORUKA PROF. GRUJIČIĆ:Novi termin biće blagovremeno najavljen, a tema ostaje - osnivanje fondacije "Zajedno za mlade", kao i mnogobrojna aktuelna dešavanja.

Govoriće se o osnivanju fondacije koja ima za cilj da osnaži i motiviše mlade ljude da se obrazuju, o reformi kompletnog obrazovanja, reformi zdravstva i podršci mladima da uspeju i ostanu u svojoj zemlji i motivaciji da postanu najbolji u svojim profesijama.

Dr Grujičić je školu završila u Moskvi, gde je i započela studije. Magistrirala i doktorila u Beogradu. Redovni je profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, prva žena šef Katedre Hirurgije sa anesteziologijom od osnivanja, predsednik Komisije za psihoaktivne supstance Ministarstva zdravlja, načelnica Odeljenja za neuroonkologiju Kliničkog centra Srbije, direktno zaslužna za dobijanje gama noža, a trenutno rukovodi projektom izgradnje Centra i nabavljanja iks noža. Objavila je preko 250 naučnih radova.

STAVOVI PROF. GRUJIČIĆ NA PPNS:
ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar