Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

06.10.2020

Radnja za prikupljanje garderobe u humanitarne svrhe - empti šop 2020

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html

Jedinstvena radnja u koju kupci donose svoju garderobu (The empty shop) i ove godine biće otvorena u prizemlju TC Plaza u Kragujevcu (Bulevar Kraljice Marije 56), počev od ponedeljka 12. oktobra u 11 časova i 30 minuta.

Zahvaljujući saradnji TC Plaza i Crvenog krsta, građani imaju priliku da i ove jeseni pomognu svojim sugrađanima donirajući odeću i obuću koja im više nije potrebna.

Nakon prošlogodišnje akcije prikupljanja garderobe i obuće tokom koje je u kratkom periodu obezbeđeno skoro tri tone garderobe, i ove jeseni jedinstvena radnja svakog jutra otvara vrata sa praznim policama, a zatvara sa punim.

Koncept ove radnje ukazuje na potrebe sugrađana koji nisu u prilici da priušte odgovarajuću garderobu, ali i omogućava svima da daju "nov život" garderobi koja bi samo zauzimala mesto na policama i u plakarima. Po nedavnim istraživanjima većina nas u poslednjih godinu dana nije obukla preko 50% garderobe koju posedujemo, garderobe koja može puno značiti nekome tokom predstojeće jeseni i zime.

- Tokom prošle godine smo naišli na jako veliki odziv naših sugrađana koji su donirali gotovo tri tone garderobe. To je neverovatan uspeh za jednu humanitarnu akciju ovog tipa. Ove godine, uz sve što se dešava u zemlji i svetu, pomoć najranjivijim grupama je važnija više nego ikad. Pozivam sve građane Kragujevca i okoline da otvore svoje plakare i jakne, da džempere i svu garderobu koja je ispravna, oprana i ispeglana donesu sledeće nedelje u "empti šop" i učine nešto dobro za svoje sugrađane, poručio je Nemanja Savčić, menadžer Plaze.

2019: KRAGUJEVČANI DARIVALI GOTOVO TRI TONE GARDEROBE ZA ’PRAZNU RADNJU’

Radnja će biti otvoren od 12. oktobra do 1. novembra, svakog dana od 12 do 20 časova, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje su na snazi. Građani Kragujevca i okoline mogu da doniraju svu jesenju i zimsku garderobu namenjenu odraslima i deci.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, isključivo se prima odeća koja je vidno oprana, ispeglana i uredno spakovana. Za sve ostale donacije građani mogu da se obrate direktno Crvenom krstu.

Podelu prikupljene pomoći organizovaće Crveni krsta.


PRVI PRVI NA SKALI Log glava 75


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020

STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar