Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

10.12.2019

Radnja za prikupljanje garderobe u humanitarne svrhe

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Svečano otvaranje Empi šopa - jedine radnje koja svakog dana pre otvaranja vrata ima prazne police, a nakon zatvaranja pune - zakazano je u Plazi (prizemlje) za četvrtak 12. decembar u 11 časova i 30 minuta.

Prikupljenu garderobu distribuiraće Crveni krst. Ova organizacija poziva sve sugrađane da u duhu praznika i darivanja otvore svoje garderobere, plakare, počiste police, isprazne kutije i pridruže se na ovoj lokaciji za prikupljanje garderobe u humanitarne svrhe.

Polovna garderoba koja se donosi treba da bude čista, uredna i sortirana na mušku, žensku i dečju.

Organizatori poručuju da ovu akciju podržava i SPD Radnički čiji će sportisti doneti garderobu na dan otvaranja.

Identična prodavnica otvorena je u Novom Sadu u septembru, a tamošnje širenje kulture davanja realizovano je sa Crvenim krstom Vojvodine.


Foto: Dnevnik


STRANICA KOJA SE ČUJE - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar