Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

09.08.2019

Rukotvorci i umetnici Kragujevca za Kalinu

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona/da-li-ce-se-beskontaktni-toplomeri-koristiti-u-osnovnim-i-srednjim-skolama-kragujevca.html

Desetomesečna Kalina Panić iz Jagodine obolela je od monoblastne leukemije M-5, a nakon prvog pregleda u Italiji očekuje je transplatacija koštane srži.

Ako se ispune svi uslovi, transplatacija se očekuje u oktobru. Roditelji ne mogu sami da obezbede transplantaciju jer košta 165.000 evra, a nedostaje još 65.000.

Zainteresovani za pružanje pomoći izdvajanjem raspoloživih sredstava to mogu da učine na sledeće načine:

  • slanjem SMS na broj 3030 (upisuje se: 679); cena poruke je 200 dinara
  • slanje SMS na broj 455 (upisuje se: human679); cena poruke je 20 švajcarskih franaka
  • uplatom na račun - dinarski 160-547472-64, devizini 00-540-0002934.6 (€); IBAN: RS35160005400002934638; SWIFT/BIC:DBDBRSBG

Uz to, kupovinom umetničkih dela, knjiga i rukotvorina takođe se pomaže lečenje Kaline. Prodaja će biti organizovana na humanitarnoj izložbi u TC Plaza za vikend, 10. i 11. avgusta. 

- Cene će moći da se uklope sa mogućnostima sugrađana, najbitnije je da se što više predmeta proda jer se vodi borba i sa novcem i sa vremenom, u ime organizatora poručuje Suzana Mladenović-Gorjanac, jednako poznata po rukotvorinama, koliko i po čovekoljubivim aktivnostima. 

Sav prihod biće odvojen za lečenje Kaline Panić. 


ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

PRVI PRVI NA SKALI Podrzite PPNS - Zoran Modli manji

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar