Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

11.02.2020

Svetski dan dece obolele od raka - Kragujevac 2020

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html

PPNS - KG VODIČ: KALENDAR DOGAĐAJA U KRAGUJEVCUVeć 16. godinu za redom Nurdor širom Srbije 15. februara obeležava Svetski dan dece obolele od raka, ovoga puta pod sloganom Mnogo je važno da zagrliš snažno!

- Naučili smo od naših malih superheroja koliko je važno da se grlimo, svaki dan borbe, koliko je važna podrška i ljubav i koliko je važno da ih pokazujemo i delimo. Zato vas pozivamo da dođete na Trg kod Krsta u subotu 15. februara u 12 časova - da napravimo najveći zagrljaj na svetu, poruka je organizatora.

Volonteri ogranka Nurdora u Kragujevcu pripremili su bogat zabavni program i ove godine. U muzičkom delu nastupiće kragujevački vokal Laza (frontmen Euro benda) i mališani iz Srpskog ansambla Smilje, a za zabavu najmlađih zadužen je kragujevački mađioničar Radoslav Rmuš.

Deci će lica oslikavati volonteri i profesionalci Isidora i Biljana, a tu su i maske iz omiljenih crtanih filmova, u organizaciji Funny time maskota.

Jedna mama se potrudila da napravi divne medenjake kojima će se sladiti prisutni mališani, a Studentski centar se takođe odazvao pozivu Nurdora, obezbedio je slatke zalogaje za. Biće i kuvanog čaja da zagrejemo ručice pred zagrljaje, ističu u Nurdoru.

Ovo udruženje izražava zahvalnost Euro tonu, štampariji Grafostil, agenciji Duo digital media, kao i Gradskoj turističkoj organizaciji koji su pomogli organizaciju čitavog događaja, firmama Svet balona i Sale i Goca baloni, svim volonterima i Asocijaciji studenata farmacije KG PSA.

NURDOR KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA


Donacija za udruzenje PRVI PRVI NA SKALI 2020


STRANICA KOJA SE ČUJE
 - ZORAN MODLI
PRVI PRVI NA SKALI FB STRANATVITERINSTAGRAM 

PRVI PRVI NA SKALI Podrska PPNS

ARHIVA PPNS 

PRVI PRVI NA SKALI Udruzenje osnovano


DREN

DOM

POTROŠAČI

PRVI PRVI NA SKALI Sadrzaj O GMO

● O GMO ● Roba bez GMO ● Foto ● Video (O GMObez prevoda) ● Članci (domaći medijistrani mediji) ● Dokumenti (domaći izvoristrani izvori) ● Svet ● Evropa ● Srbija ● Gradovi-opštine ● Kragujevac bez GMO ● M. M. Ševarlić

KRAGUJEVAC BEZ GMO FB GRUPA
SRBIJA BEZ GMO FB STRANA 

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar