Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

12.11.2015

Svetski dan dijabetesa u Kragujevcu

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

U okviru obeležavanja 14. novembra - Svetskog dana borbe protiv šećerne bolesti, uz podršku grada Kragujevca realizovaće se trodnevne zdravstveno sportske radionice. Od 12. do 14. novembra u prostoru Plaza centra u popodnevnim satima sprovešće se sledeće aktivnosti: radionice brojanja ugljenih hidrata i izračunavanja faktora osetljivosti insulina kod osoba sa insulinskom terapijom i sportski sadžaj, badminton, zabavni dečiji program.

Organizatori pozivaju sve sugrađane koji su se susreli sa problemom dijabetesa, kao i sve zainteresovana osobe koji žele da brinu o očuvanju svog zdravstvenog stanja, da isprate aktivnosti.

Preventivni zdravstveni sadržaj merenja nivoa šećera u krvi i krvnog pritiska biće omogućen svim zainteresovanim posetiocima, a satnica je: u četvrtak i petak od 14 do 17, a u subotu od 12 do 15 časova.

Uz odobrenje i podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, SK Vašarište u saradnji sa badminton klubom Ravens KG realizuje projekat pod nazivom "Sportom protiv dijabetesa - u idealnoj formi".

SPORTOM PROTIV DIJABETESA SAJT, FB STRANA
 

PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar