Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

20.06.2015

Svetski dan joge u hali Park

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

Povodom Međunarodnog dana joge, u Kragujevcu će u nedelju 21. juna prvi put biti održan otvoreni čas joge.

Zbog vremenskih uslova, manifestacija je premeštena iz pešačke zone u halu Park, okupljanje je zakazano za 18 časova, a početak pola časa kasnije.

Organizatori ovog događaja su Joga masaž centar i Velnes-studio Eskejp, uz podršku Skupštine grada, Srpske joga alijanse i ambasade Indije.

Prijave su obavezne i treba da sadrže ime i prezime, kao i broj telefona vežbača (kontakt: 0603401034, escapekg@gmail.com).

Čas je namenjen praktikantima joge, kao i građanima koji prvi put žele da probaju joga čas. Čas će voditi sertifikovani instruktori joge, članovi Joga alijanse.
 

APEL ZA NEDIN OPORAVAK I BOLJU BUDUĆNOST


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar