Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Akcije

10.12.2016

Svi smo mi Stanislavci: Dragoljub Đuričić&Balkanska lavina i Armuši

Prvi Prvi na Skali
http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Koncert Dragoljuba Đuričića i Balkanske lavine, uz kragujevački sastav Armuši, održaće se u u fiskulturnoj sali O. š. "Stanislav Sremčević" u ponedelja 12. decembra od 19 časova, u okviru akcije "Svi smo mi Stanislavci".

Akcija se sprovodi kako bi se obezbedili što bolji uslovi za rad učenike. Prethodni koncert grupe "Vesele ’80-e" i nastup di-džej Kicija je bio izuzetno posećen, a prikupljenim prilozima započelo je osavremenjivanje kabineta u školi. 

Dragoljub Đuričić je poznat kao bubnjar bendova Ju grupa, Leb i sol i Kerber, kao član pratećih bendova Zdravka Čolića i Đorđa Balaševića, ali i po svom solo radu.

Početkom ’98. godine osniva grupu Two Drums & Percusion koja preraste krajem godine u grupu Drums Company. Grupa doživljava veliki uspeh i ide na turneju po Srbiji i Crnoj Gori i održava stotinak koncerata posle čega vrlo brzo stižu pozivi sa raznih festivala. Sa holandskim kompozitorom Lorensom van Rujenom učestvuje u spektaklu "Dance-Opera", ORFEO u Amsterdamu 2006. godini. Trenutno priprema operetu za bubanj, trubu i glas Balkan Avalanche.

Armuši je bend poreklom iz Vrnjačke Banje. Veći deo svog stvaralaštva posvetili su radu u Kragujevcu. Armuši je porodičan sastav, a ime su dobili po prezimenu Armuš. Osnovani su sa idejom da stvaraju pesme koje se žanrovski vezuju za sint, disko, pop i ambijentalnu muziku. Tekstovi pesama prenose jasnu duhovnu, ljubavnu i pozitivnu poruku. U bendu je sintisajzer vodeći instrument. Boju benda dobijaju upotrebom sintova, bas sintova i ženskog vokala. Zanimljivost ovog benda jeste da u svom sastavu nemaju gitaru i bas gitaru, a čine ga samo tri člana. Pored autorskih numera na njhovom repertoaru možemo čuti i obrade starih poznatih pop hitova koje su "prevedene" u sint disko žanr.

Cena karata za odrasle je 200, a za decu 100 dinara.

Akcija se odvija pod sloganom "Budi poseban, budi Stanislavac!", traje cele školske godine, a pokrenuta je na inicijativu Saveta roditelja, Đačkog parlamenta i zaposlenih O. š. "Stanislav Sremčević".

O. Š. STANISLAV SREMČEVIĆ SAJT, FB STRANA 
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar