Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

17.02.2019

Traži se Biljana Đorić

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html

Biljana Đorić, studentkinja Ekonomskog fakulteta, 2. decembra 2015. u ranim večernjim satima u Kraljevo je stigla vozom iz Kosovske Mitrovice. Sa železničke stanice prvo je otišla do Dositejeve ulice. Odatle taksijem do nekadašnje kafane "Zadužbina", gde je na šalteru kioska menjačnice ostavila pasoš i mobilni telefon, uz reči: "Doći će neko ovo da uzme", što je kamera sa nadzora snimila. Potom se vratila u taksi i odvezla se do raskrsnice ulica Karađorđeve i Olge Milutinović. Nakon toga joj se izgubio svaki trag.

Te 2015. godine Biljanina porodica obratila se javnosti za pomoć, ali do danas nije saznala gde se nalazi njihova ćerka.

Iz medija

BLIC, 2018:TV PRVA, 2017:RTV KRALJEVO, 2016:Ukoliko vidite ovu devojku javite policiji na telefon 192. 

NESTALI SRBIJE - FONDACIJA TIJANA JURIĆ SAJT, FB STRANA 

PRVI PRVI NA SKALI Nestali ne smeju biti nevidljiviARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar