Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

05.10.2018

Trka ’Za srećnije detinjstvo’ 2018

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/korona/da-li-ce-se-beskontaktni-toplomeri-koristiti-u-osnovnim-i-srednjim-skolama-kragujevca.html

Humanitarno-rekreativna akcija "Za srećnije detinjstvo" održava se 33. put u Kragujevcu, a ove godine je zakazana za nedelju 7. oktobar, sa početkom u 10 časova. Okupljanje je ispred Gradske uprave.

Ova akcija Crvenog krsta obeležila je detinjstvo velikog broja Kragujevčana i njen cilj za sve ove godine nije promenjen - prodajom učesničkih broja prikupljaju se sredstva za pomoć deci Kragujevca.

Pored trke u kojoj učestvuju osnovci i srednjoškolci biće organizovane i brojne druge aktivnosti za decu i mlade. Tokom trajanja tih aktivnosti na ulicama Kragujevca održava se Šesti kragujevački polumaraton. 

PROMO FILM

CRVENI KRST KRAGUJEVAC SAJTFB STRANA

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar