Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

Akcije

01.04.2016

Zaštitnik građana u Biblioteci

Prvi Prvi na Skali
https://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/dogadjaji/kalendar-dogadjaja-u-kragujevcu.html http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kragujevac-bez-gmo.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dren/bombardovanje-1999.html

Zaštitnik građana Srbije dostupan je za Kragujevčane u prostorijama Narodne biblioteke "Vuk Karadžić" (dr Zorana Đinđića 10, visoкo prizemlje) petkom od 11 do 13 časova.

Institucija Zaštitnika građana je u decembru 2012. godine započela sprovođenje projekta “Promocija ljudskih i manjinskih prava kroz intenzivniji kontakt Zaštitnika građana sa građanima” uz finansijsku pomoć Vlade Kraljevine Norveške.

Cilj projekta je da se građanima iz 15 opština u Srbiji omogući da ostvare lakši kontakt sa Zaštitnikom građana, dobiju pomoć pri sastavljanju pritužbi i informišu o radu i nadležnostima ove institucije, sa ciljem da se unapredi poštovanje i zaštita ljudskih prava, potpuno besplatno.

Građani mogu da putem elektronske veze (skajpa), uspostavljene u Biblioteci, kontaktiraju Zaštitnika građana u navedenim terminima. U prilici su da izlože svoj problem uživo, bez odlaska u Beograd, u posebnoj prostoriji, uz zagarantovanu privatnost.

ZAŠTITNIK GRAĐANA 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - UKINUTE EMISIJE

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar