Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

KG van KG

18.04.2017

Festivalu kamernih horova logotip EFFE

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.com/strane/statut-ppns.html http://prviprvinaskali.com/strane/statut-ppns.html

Međunarodni festival kamernih horova i vokalnih ansambala u Kragujevcu zvanično je od polovine aprila postao deo Evropske umetničke asocijacije EFFE - Evropa za festivale, festivali za Evropu. Tako je potvrđen kvalitet programa gradskog kamernog hora "Liceum" koji je svojim dugogodišnjim radom zasluženo postao član međunarode umetničke asocijacije.

"Odličan festival, koji zadovoljava kriterijume EFFE", stoji u oceni kragujevačkog festivala od strane kompletnog žirija EFFE festivala. Žiri je potvrdio i kvalitet programa festivala kao i doprinos razvoju publike, jačanju saradnje i zajedništva u Evropi.

Festival kamernih horova i vokalnih ansambala u Kragujevcu, koji će se ove godine održati u avgustu, potpomognut je od Evropske asocijacije, čime je potvrđeno da je festival jasno umetnički fokusiran, da ima značajan doprinos na lokalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou.

Kragujevački festival kamernih horova i vokalnih ansambala uskoro će se pojaviti i na sajtu EFFE, što zapravo znači da su informacije o festivalu lako dostupne za evropsku festivalsku publiku, umetnike, umetničke organizacije, sponzore, privatne kompanije i medije.

Od 18. aprila zvaničan logo EFFE je sastavni deo kragujevačkog festivala.

Izvor: Kragujevac.rs

AKH LICEUM FB PROFIL/GRUPA 


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar