Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Događaji

26.11.2018

Knjaževsko-srpski teatar: Na klupi

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/solidarno-za-miroslava-jovanovica.html http://prviprvinaskali.com/galerija/?Gid=373 http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html

Predstava "Na klupi", po tekstu koji je napisao Trajče Kacarov, u režiji Petra Pjera Rajković, biće izvedena u Knjaževsko-srpskom teatru u utorak 4. decembra od 20 časova.

Uloge u ovoj melodrami sa elementima komedije tumače Isidora Rajković i Danijel Kovačević.

Tema predstave je ispisana poetskim jezikom savremene i vrlo aktuelne sadržine. Radnja se u tekstu dešava na klupi u parku.

Koncept zadržava sve ideje i dramaturgiju ove drame, ali je na veoma specifičan način osavremenjuje ne menjajući poetičnost i približava savremenom običnom gledaocu.

Izmešta se mesto radnje i smenjuju vremena u kojima se dešava.

Predstava donosi pokušaj dubljeg ulaženja u muško-ženski princip sagledavanja ljubavi, zbog čega postoji nemuštost pri približavanju i sagledavanju, razumevanju i prihvatanju bez sukoba.

Težnja za ljubavlju, večita potraga za zadovoljenjem osećanja biti voljen, prihvaćen, shvaćen sa obe strane i nemogućnost sagledavanja ljubavi iz iste tačke i njenog sažimanja u istu.

Predstava je za sve generacije, poručuju akteri pred novi susret sa publikom. Premijerno izvođenje bilo je na maloj sceni Kulturnog centra Čukarica u junu ove godine. 

NA KLUPI FB STRANA, INSTAGRAM
ARHIVA PPNS

PRVI PRVI NA SKALI Slikom

PPNS/SLIKOM

ARČIBALD RAJS

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar