Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Događaji

27.06.2018

KUB 2018: Ljubavni život Budimira Trajkovića

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/solidarno-za-miroslava-jovanovica.html http://prviprvinaskali.com/galerija/?Gid=373 http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html

Treći film koji se prikazuje u sklopu projekta "Kragujevački ulični bioskop" (KUB) je "Ljubavni život Budimira Trajkovića", reditelja Dejana Karaklajića. Projekcija će se održati ispred Prve kragujevačke gimnazije u petak 29. juna od 21 čas.

Nakon odgledanog filma na Đačkom trgu biće organizovan razgovor sa rediteljem.

U slučaju kiše ili lošeg vremena, događaj se premešta u hol Prve kragujevačke gimnazije.

Prethodne projekcije bile su 10. i 14. juna kada su kragujevački filmski sladokusci uživali u filmovima "Maratonci trče počasni krug" i "Munje". Nakon prikazivanja ovih filmskih ostvarenja, organizovani su razgovori sa rediteljima Slobodanom Šijanom i Radivojem Rašom Andrićem.

Organizator KUB-a je agencija "Re-Kreativno DUD" u saradnji sa udruženjima "Forma" i "Art Quart" i agencijama "Supermama“ i "Inonet". Partner u projektu je Kancelarija za mlade u Kragujevcu, a pokrovitelji su Skupština grada i Filmski centar Srbije. 

KUB SAJTFB STRANA

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar