Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Događaji

06.08.2018

KUB 2018: Nacionalna klasa; Dečko koji obećava

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/akcije/solidarno-za-miroslava-jovanovica.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns.htmlNakon junskog i julskog, počinje i avgustovski deo KUB-a 2018 (Kragujevački ulični bioskop).

Za 8. avgust zakazana je projekcija kultnog domaćeg filma „Nacionalna klasa“. U ovom filmu, pored proslavljenih domaćih glumaca, značajnu ulogu „odigrao“ je i fića, omiljeni četvorotočkaš nekadašnje Jugoslavije koji se proizvodio u Kragujevcu. Stoga će projekciju „Nacionalne klase“ uveličati i jedan fića u kabriolet varijanti koji će film „gledati“ sa ostatkom publike na Đačkom trgu.

Prema već dobro oprobanom receptu, posle prikazanog filma prisutni gledaoci moći će da učestvuju u razgovoru sa rediteljem i scenaristom ovog ostvarenja Goranom Markovićem.

KUB 2018 zatvoriće „Dečko koji obećava“ čija je projekcija zakazana za 11. avgust. Ovaj film režirao je Miloš Radivojević koji će se nakon prikazivanja obratiti prisutnoj publici.

Obe projekcije počinju u 21 čas na Đačkom trgu. Ulaz je slobodan. U slučaju kiše, filmovi će biti prikazani u Knjaževsko-srpskom teatru. 

KUB SAJTFB STRANA


PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu


ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar