Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Događaji

29.07.2018

Prva kutlovačka fijakerijada i izložba konja

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html https://tijana.rs/ http://prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo.html

Prva fijakerijada na području Kragujevca, u selu Kutlovo, održaće se u nedelju 5. avgusta od 10 časova.

U selu koje se nalazi na 15 kilometara od grada, najpre će biti priređena izložba konja, raznih rasa. Uslediće fijakerijada, svečana povorka u kojoj će biti ove dvoprežne kočije dovešće učesnike do crkve u Rogojevcu, a tamo sledi govor domaćina.

Iz ergele unutar seoskog domaćinstva porodice Vasiljević "Ranč Parče raja", jednog od organizatora, saznajemo da će se na ovoj manifestaciji pojaviti stotine konja iz cele Srbije. Nakon svih dešavanja tokom dana gosti će biti počašćeni ručkom.

PRVI PRVI NA SKALI Prva kutlovacka fijakerijada i izlozba konja 2018

Ova ergela organizuje jahanje konja na planini Rudnik, a moguće su i posete manastirima Drača i Divostin koji se nalaze u blizini. Zainteresovani mogu da obiđu i manastir Vraćevšnica, koji se nalazi na padinama Rudnika. 

Kutlovo je prema popisu iz 2011. godine imalo oko 250 stanovnika. Osnovano je 1795. godine, a stari naziv naselja je Drački Prnjavor.

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar