Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement

 
 

PSSS Kragujevac

26.06.2013

Dani polja strnih žita u Kragujevcu

Prvi Prvi na Skali
http://www.vfphysical.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://prviprvinaskali.com/clanci/dom/roditelji/amber-alert-da-li-ces-pomoci-ako-znas-da-mozes.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/prestoni-kragujevac.html http://prviprvinaskali.com/clanci/kg-vodic/sumadija-i-pomoravlje-dusa-srbije.html http://prviprvinaskali.https://prviprvinaskali.com/strane/donacije-i-sponzorstva.html

U selu Bare, koje se nalazi na putu Kragujevac-Gornji Milanovac, u organizaciji Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Kragujevac, održan je Dan polja strnih žita. Prisutne je pozdravila dr Jasmina Predojević Simović, direktorica PSS Kragujevac.

O uslovima proizvodnje u ovoj proizvodnoj godini govorio je dipl. inž. Dobrivoje Popović, stručni saradnik za ratarstvo. U ime Instituta za ratarstvo i povrtarstvo prisutne je pozdravio dr Radivoje Jevtić.

Ovoj manifestaciji prisustvovali su dr Zorica Jestrović, promoter Instituta za ratarstvo i povrtarstvo za region Pomoravlja, Šumadije i Stiga, kao i dipl. inž. master Bojan Jocković.

a oglednoj parceli predstavnici Instituta su istakli specifičnosti pojedinih NS sorti, a posebno je naglašena dobra saradnja Instituta i Centra za strna žita iz Kragujevca sa PSS Kragujevac.

Izvor: NS Seme

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar