Anić: Do medalje u finalu samo opušteno

Anić: Do medalje u finalu samo opušteno

Srpski atletičar Lazar Anić rekao je danas da je presrećan zbog ostvarenog rezultata u skoku u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu i dodao da sutra u finalu očekuje punu Kombank arenu.

"Dobar rezultat, srećan sam učinjenim. Do medalje u finalu samo opušteno i samo skokom", rekao je Anić kroz osmeh.

 

"Imaćemo šest serija, idem rasterećeno, da uživam. Očekujem prepunu Arenu. Danas je bilo polupuno, ali pred punom Arenom biće fenomanalno", dodao je Anić.

Anić je u kvalifikacijama skočio sedam metara i 98 centimetra, što je njegov novi lični rekord.

"Skok od osam metara čuvam za finale. Sada idem dobro da se odmorim i da se spremim za sutrašnje finale", rekao je Anić.

On je dodao da ga je iznenadilo što pojedini takmičari, koji su po njegovom mišljenju bili favoriti, nisu izborili plasman u finale.

"Konkurencija je prilično kvalitetna. Vidim da su neki mladji takmičari izborili plasman, a da neki favoriti nisu. To me je iznenadilo", rekao je Anić.

Finale u skoku u dalj u muškoj konkurenciji je na programu sutra od 19.30.

 

Izvor: Beta  

ASS SAJT, FB STRANA, TVITER
 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html