’Dan D’ za Kraguj Volejform

’Dan D’ za Kraguj Volejform

Odbojkašice Kraguj-Volejforma biće domaćin Jedinstva iz Užica u hali Jezero u subotu 13. februara od 16 časova, u 15. kolu Super lige. Oba sastava se nalaze na samom rubu tabele domaćeg prvenstva sa skorom 1-13, što poraženoj ekipi iz ovog derbija začelja otežava očuvanje statusa superligaša.

Pred ovaj verovatno sudbonosan meč, razgovarali smo sa trenerom Kragujevčanki Nenadom Cvetkovićem i kapitenom Dejanom Mačužić, zainteresovani najpre da saznamo u kakvoj atmosferi se dočekuje završnica sezone.

- Za sada je sve u redu, iako smo zbog nekih nepredviđenih razloga ostali bez par igračice. U situaciji smo da preostale utakmice odigramo sa deset igračica. Dalje raspoloženje kao i takmičarski motiv nam umnogome zavise od rezultata sutrašnje utakmice, poverio nam je Cvetković.

- Iako smo trenutno poslednje na tabeli, još uvek nismo odustale od zacrtanog cilja - opstanka u Super ligi. Situacija nije zavidna, ali smo iznad toga - i dalje pozitivno razmišljamo. Potrudićemo se da popravimo svoj plasman i da sledeće godine ponovo igramo u najvišem rangu takmičenja.

Jedinstvo je takođe na nezavidnoj poziciji, a uz ono što tabela "kaže", zatražili ocenu njihove igre ove sezone.

- Ono što je karakteristično za Jedinstvo je da su se pred novu godinu pojačali Aleksandrom Milosavljević, koja je vrlo iskusan igrač - to je tehničar sa dugim stažom u inostranstvu. Inače, ona je Kragujevčanka koja je vrlo mlada napustila naš grad, a pored više domaćih klubova, igrala je i u Jedinstvu kada su osvajali titule prvaka države. U klub je došla i Svetana Ceca Ilić, internacionalni trener, bivši član Volera, Dinama iz Moskve, reprezentacije Švajcarske. Pokušali su maksimalno da se organizuju i odrade trenažni proces, videćemo rezultat toga u subotu popodne, najavljuje strateg Kragujevčanki.

- Jedinstvo jeste ekipa sa dna tabele, ali isto tako i kvalitetan sastav koji dosta trenira, rade jako kvalitetno. U prethodnim utakmicama su uspele da iznenade izrazite favorite i uzmu im čak i bod, pa ih dočekujemo jako oprezno.

Uz očekivanje da će Kragujevčani da pruže podršku sa tribina hale Jezero jedinom gradskom predstavniku u Super ligi, na kraju razgovora pitali smo kakva igra mora da se igra da bi se došlo do nužnih bodova.

- Mi se nadamo da će nas bodriti sa tribina više ljubitelja odbojke nego do sada. To bi nam dalo dodatni motiv da što kvalitetnije odigramo ovu, za nas, presudnu utakmicu. Nema velike filozofije, svi na terenu moraju da daju svoj maksimum da bismo ostvarili pobedu koja nas ostavlja u nadi da do kraja prvenstva možemo da ostvarimo rezultat koji našu ekipu vodi u baražne utakmice za opstanak u Superligi, najelitnijem domaćem takmičenju u odbojci, zaključuje Cvetković.

- Sutra moramo da pružimo svoj maksimum. Nadam se da će funkcionisati svi elementi naše igre, počevši od servisa i prijema, pa preko bloka i prolaza na mreži. Samo nam pobeda u ovom meču omogućava dalju borbu za opstanak u najvišem rangu takmičenja. To je za nas "dan D", svi smo svesni toga, a uverena sam i da smo kadri da iznesemo taj takmičarski teret. Sve bi bilo lakše uz podršku sa tribina, pa pozivam naše sugrađane da u subotu popodne budu uz nas u hali Jezero. Iskreno se nadam da će prepoznati značaj ove utakmice i da će nas podržati, poručila je kapiten Kraguj-Volejforma. 

ŽOK KRAGUJ-VOLEJFORM SAJT, FB STRANA/GRUPA 

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html