Dve pobede juniora KKK Radnički u 2016.

Dve pobede juniora KKK Radnički u 2016.

KKK Radnički je doživeo četvrti poraz u Juniorskoj ligi Srbije, u Kragujevcu ga je nadigrao Dinamik 66:77 (15:25, 25:17, 13:12, 13:23), za kraj takmičenja u ovoj kalendarskoj godini.

Iako je u prvom kvartala imao zaostatak od deset poena (15:25), kragujevački predstavnik je osvajanjem druge deonice (25:17) značajno smanjio razliku na kraju poluvremena - 40:42. Posle 30 minuta prednost gostiju bila je svega poen - 53:54, ali se u odlučujućih deset minuta vratio odnos snaga s početka. Dinamik još jednom ima deset poena više na svom kontu, čime je ostao nepobediv u Ligi, sa šest pobeda je na deobi prvog mesta za C. zvezdom.

Kragujevčani su sa skorom 2-4 na desetom mestu, trenutno su "ispod crte" za obezbeđivanje druge faze takmičenja. Ipak, čak pet ekipa ima samo pobedu više - od četvrtog do osmog mesta, tako da bitka za viši nivo borbe u Juniorskoj ligi Srbije tek predstoji.

IZJAVE AKTERA

Darko Brajković, trener KKK Radnički

- Prvo bih čestitao ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi, ali i mojim momcima na dobroj igri i zalaganju, kako u odbrani tako i u napadu. Pokazali smo da možemo da igramo i sa najboljim ekipama u Srbiji, a ovo je neki recept kako bi trebalo da ulazimo u utakmice. Počeli smo motivisani i spremni da se "potrošimo". To je jedini put. Sada nam sledi malo duža pauza, koju ćemo se truditi da iskoristimo na najbolji način kako bismo spremni dočekali nastavak lige.

Luka Tomašević, MVP KKK Radnički

- Imali smo loš ulazak u utakmicu, protivnik je poveo sa 13:2. Ipak, vratili smo se u meč zahvaljujući dobroj odbrani. Velika želja za pobedom održavala nas je do poslednje četvrtine. Tada je protivnik pogodio neke bitne šuteve, a sa druge strane mi nismo realizovaili neke otvorene šuteve i to je presudilo na kraju. Sad smo usmereni na sedmo kolo i duel s Vojvodinom. Nas krase brza igra i otvaranje kontra napada. To moramo da primenimo protiv Vojvodine koja ima samo pobedi više. Moraćemo mnogo bolje da otvorimo utakmicu, ne smemo da gubimo koncentraciju, već da igramo sa velikom željom - to je i pouka iz meča protiv Dinamika.

STATISTIKA

Nastavak takmičenja sledi 14. januara kada KKK Radnički gostuje Vojvodini, a prvi meč pred domaćom publikom biće 18. januara kada u Kragujevac dolazi Mega. 

Foto: Vladimir Radovanović
Dejan Milošević
 

APEL: STEFAN POBEDIO SMRT, SAD MU JE NUŽNA POMOĆ ZA OPERACIJU OČIJU! 

KKK RADNIČKI FB STRANATVITERJUTJUB 

 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara: 0

Dodaj komentar

Facebook komentari

Anketa

Da li ste protiv GMO u Srbiji?

Ostale ankete
https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija/ https://ekologijakragujevac.rs/ https://www.facebook.com/groups/543555452379413/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/savez.slepihkragujevac http://www.pmf.kg.ac.rs/botanicka_basta/index.html https://ckkg.org.rs/ http://www.pozoristezadecu.com/ https://www.okvirzivota.org.rs/ http://vrabac.rs/ https://www.ijfk.info/ https://joakimfest.rs/ http://www.conviviummusicum.com/sr/ http://www.nbkg.rs/index.html https://telok.org.rs/ https://aiesec.org.rs/lokalna-kancelarija-kragujevac/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100064845214187 https://www.spdradnickikragujevac.com/ https://www.facebook.com/konamtrujedecu/ http://www.drustvosrpskihdomacina.org.rs/ https://www.facebook.com/PrviPrviNaSkali/ https://www.facebook.com/Pupinizacija-582808185210353/ https://sveoarheologiji.com/ https://prviprvinaskali.com/clanci/dren/ekologija/mali-vodeni-ekosistem-u-botanickoj-basti-realizovan-projekat-ug-svetli-horizonti.html http://www.pekgora.org/ http://fondacijarsum.org/ http://www.vfphysical.rs/ http://www.milutinstefanovic.com/ http://nevenaignjatovic.com/ http://www.ipsport.net/ http://marepannoniumgarden.blogspot.rs/-i-dupont.html http://www.epodzaci.org/ http://www.prvagimnazija.edu.rs/index.php/nastava/van-nastave/sopce https://www.pasarela.rs/o-nama/ http://zoran-spasojevic.blogspot.com/ http://www.audioifotoarhiv.com/ http://www.littlelighthouse.net/ http://kozmicbluesemisija.blogspot.com/ https://www.facebook.com/groups/ZoranModli https://www.facebook.com/groups/131568206482/ https://www.facebook.com/stop.gmo.srbija https://prviprvinaskali.com/clanci/recju/autori-ppns/aleksandra-ninkovic-tasic/mihajlo-i-pupin-sa-pasnjaka-do-naucenjaka.html https://prviprvinaskali.com/clanci/slikom/glagoljanja/arcibald-rajs-o-budzaklijskoj-politici.html https://prviprvinaskali.com/clanci/podrska-ppns/podrzi-rad-ug-prvi-prvi-na-skali-donacijom-na-racun-1504516749.html