Prvi Prvi na Skali
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement
  • Advertisement

 
 

Sport

04.06.2018

Fitnes ubedljiv u Topoli - 5:1 protiv Karađorđa

Prvi Prvi na Skali
https://tijana.rs/ http://www.prviprvinaskali.com/clanci/apeli/za-nedin-oporavak-i-bolju-buducnost.html http://www.prviprvinaskali.com/clanci/o-gmo/hrana-buducnosti-ili-bioterorizam.html https://www.facebook.com/JazzFestKragujevac/ http://www.prviprvinaskali.com/strane/podrzi-ppns.html

Ekipa Fitnesa (deo FK Vodojaža) savladala je sastav Karađorđa 5:1 na gostovanju u Topoli u osmom, pretposlednjem kolu Lige petlića grada Kragujevca. Dvostruki strelci gostiju bili su Nikola Mirkoski i Petar Dimovski, a mrežu je jednom zatresao i Petar Gicić.

Fitnes je krasila odlična igra sa dosta borbe, požrtvovanja i lepih poteza, sumirao je utiske trener Đorđe Radenković.

- Dobro smo otvorili utakmicu, imali terensku inicijativu, pa smo sa tri brza gola od 19. do 29. minuta već vodili 3:0. Golove su postigli Petar Dimovski i Nikola Mirkoski (dva). Uspavanost naše odbrane iskoristio je domaćin da iz prekida u 32. minutu smanji na 1:3. Drugo poluvreme nam je pripalo sa dva gola iz uigranih akcija sa kornera, čime smo stavili tačku na meč - 5:1, a strelci su bili Petar Gicić i Petar Dimovski. Priliku su dobili i igrači sa klupe koji su zalaganjem i borbom priveli utakmicu kraju, za portal PRVI PRVI NA SKALI meč je proanalizirao Radenković.

U Fitnesu ističu da će sezonu 2017/2018 da upamte kao najmlađa ekipa takmičenja.

- Kao debitanti, ostvarili smo zapažene rezultate protiv već uigranih i iskusnih ekipa. Završili smo na petom mestu Jedinstvene lige - grupe B, što nas je odvelo u plej-aut. Trenutno smo drugi na tabeli, a ostaće žal za propuštenim prilikama i prvim mestom, ali nismo nezadovoljni. Dečaci su uvek pružali svoj maksimum, iako su, ponavljam, najmlađi sastav. Nadamo se da će se stečeno iskustvo preneti na igru i rezultate u narednom periodu, zaključio je Radenković.

Po završetku sezone u Fitnesu sledi analiza dosadašnjeg rada, očekuju se pojačanja igračkog kadra, a zatim počinju pripreme za sezonu 2018/2019.

ŠKOLA FUDBALA FITNESS SAJT, FB STRANA 

PRVI PRVI NA SKALI Ko nam truje decu

ppns - modli

APELI


PPNS/KG VODIČ

PPNS/RADION

PPNS/RADION - EMISIJE KOJE VIŠE NISU NA FM

Print Friendly and PDF

Komentara (0)Dodaj komentar